Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@11:19:09 GMT

با روش هاي خانگي درمان واريس آشنا شويد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۷۱۸۰

با روش هاي خانگي درمان واريس آشنا شويد

خبرگزاري آريا - افراد زيادي از مشکل واريس و ورم پا رنج مي برند. علت اين مسأله بيشتر به خاطر نوع شغل افراد است که لازمه ي آن نشستن يا ايستادن طولاني مدت است و يا به دليل انتخاب هاي نامناسبي است که فرد در مورد پوشش خود دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از بهداشت نيوز، در مراحل اوليه ي واريس و زماني که اين مشکل هنوز شدت پيدا نکرده، روش هايي وجود دارد که با استفاده از آن ها مي توان از شدت علائم واريس کم کرد و جلوي پيشرفت اين مشکل را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بيشتر اين روش ها در خانه قابل انجام هستند. در ادامه مي خواهيم ببينيم چه روش هايي براي درمان واريس وجود دارد.
1- بالا نگه داشتن پاها
اگر مشکل شما هنوز شدت پيدا نکرده باشد، اين روش مي تواند تأثير قابل توجهي در کم کردن نشانه هاي واريس و ورم پا داشته باشد. براي اينکه اين روش مؤثر واقع شود، بايد پاهايتان را بالاتر از سطح قلب تان نگه داريد. سعي کنيد که 3 تا 4 بار در روز، حداقل به مدت 20 دقيقه پاهايتان را در اين حالت نگه داريد. در اين مدت مي توانيد کتاب بخوانيد يا تلويزيون تماشا کنيد تا زمان برايتان زودتر بگذرد.
2- استفاده از جوراب هاي واريس
پوشيدن جوراب هاي واريس در طول روز احتمالا از هر روش خانگي ديگري مؤثرتر خواهد بود. اگر پاهايتان درد مي کنند، مي توانيد جوراب هاي واريس را امتحان کنيد. اين جوراب ها به رگ هاي پاها فشار مي آورند و از برگشت جريان خون در رگ ها جلوگيري مي کنند.

فشاري که اين جوراب ها به پاها وارد مي کنند بيشتر از جوراب هاي معمولي است، اما به رگ ها و ماهيچه هاي پا کمک مي کند که خون را به شکل مؤثرتري حرکت دهند. تحقيقات نشان داده است جوراب هاي واريس مي توانند ورم شبانه ي پاها را کم کنند يا جلوي آن را بگيرند. کساني که زياد سفر مي کنند، تمام روز روي پاهايشان مي ايستن، يا پشت ميز مي نشينند، مي توانند از اين جوراب ها براي کم کردن ورم يا درد پاها استفاده کنند.
3- داشتن رژيم غذايي مناسب و کنترل وزن

رژيم غذايي، مانند ورزش منظم، کليد حل بسياري از مشکلات جسماني ما است. بدني که درون آن سالم باشد، ظاهر سالمي هم خواهد داشت. مواد غذايي حاوي ويتامين هاي سي و اي را در رژيم غذايي خود بگنجانيد. اين مواد غذايي سرشار از آنتي اکسيدان هايي هستند که براي بدن بسيار ضروري است. ويتامين سي براي ساخت کلاژن و الاستين لازم است، يعني موادي که براي استحکام رگ ها ضروري هستند. ويتامين اي هم مي تواند از ميزان عنکبوتي شدن رگ ها کم کند.
مصرف مواد غذايي حاوي فيبر را هم فراموش نکنيد. اين مواد غذايي به جلوگيري از بروز يبوست و کاهش فشار بر روي رگ ها کمک مي کنند. سيب، نخود، لوبيا، جو دو سر، بذر کتان و مواد غذايي حاوي غلات کامل بيشتر مصرف کنيد.
علاوه بر اين بايد وزن خود را کنترل کنيد تا فشار خيلي زيادي به پاها وارد نشود. از طرفي ديگر، عوامل مختلفي موجب اضافه وزن مي شوند، مثل عادت هاي بد، ورزش نکردن، رژيم غذايي نامناسب و سبک زندگي بي تحرک، که ترکيب همه ي اين ها مي تواند باعث ايجاد واريس شود.
4- درمان هاي گياهي
تحقيقات نشان داده است بعضي از داروهاي گياهي مي توانند تأثير مثبتي بر روي نشانه هاي نارسايي هاي وريدي اي مثل ورم، التهاب يا بي قراري پاها داشته باشند. مکمل هاي غذايي، مثل عصاره ي هسته ي انگور، ماده ي روتين (نوعي رنگدانه ي طبيعي موجود در بسياري از گياهان و مواد غذايي که خاصيت درماني دارد) و گياه آب قاشقي (گوتوکولا) درمان هاي مؤثري براي رگ هاي عنکبوتي هستند. اين مواد طبيعي به شکل قرص، کپسول يا پماد استفاده مي شوند.

با اين حال به خاطر داشته باشيد که قبل از استفاده از هرگونه مکمل گياهي بايد با پزشک مشورت کنيد تا از ضرر نداشتن آن ها براي خود مطمئن شويد.
5- ورزش کردن
ورزش منظم راه حل بسياري از مشکلات جسمي است. در خصوص واريس هم، به ويژه در مراحل اوليه ي آن، ورزش کردن اقدام پيشگيرانه ي مؤثري محسوب مي شود. با اين حال به خاطر داشته باشيد که نبايد ورزش هايي را انتخاب کنيد که فشار خيلي زيادي به پاها وارد مي کنند. به افرادي که دچار واريس هستند معمولاً توصيه مي شود که از دويدن خودداري کنند چون اين حرکت مي تواند ورم رگ ها را بيشتر کند.

هر چه تحرک بيشتري داشته باشيد، خون در رگ هاي شما با سرعت بيشتري به گردش در مي آيد. اين دقيقاً همان چيزي است که برا رفع نشانه هاي واريس به آن نياز داريد. ورزش هايي که گردش خون را زياد مي کنند و در رفع واريس مؤثر هستند عبارتند از پياده روي روزانه، حرکات کششي، يوگا و خم کردن يا چرخاندن زانوها.
6- تغيير در سبک زندگي
تغيير در سبک زندگي مي تواند درد معمول ناشي از واريس را کاهش دهد. از نشستن يا ايستادن به مدت طولاني پرهيز کنيد، به ويژه اگر شغل پشت ميزي داريد. زود به زود حالت بدن تان را تغيير دهيد تا گردش خون کم نشود. در صورت امکان سعي کنيد از جاي خود بلند شويد و حرکات کششي کوتاهي انجام دهيد.

از پوشيدن کفش هاي پاشنه بلند به مدت طولاني پرهيز کنيد. لازم نيست کفش هاي پاشنه بلند مورد علاقه تان را براي هميشه کنار بگذاريد اما تمام روز هم آن ها را نپوشيد. کفش هاي پاشنه کوتاه با ماهيچه هاي کف پا سازگار هستند و به حرکت خون درون رگ هاي شما کمک مي کنند.
7- ماساژ ملايم
انجام ماساژ به گردش مناسب خون در بدن، به ويژه در پاها (که واريس بيشتر در آنجا به وجود مي آيد) کمک مي کند. ماساژي مناسب واريس است که به صورت ملايم انجام شود. نبايد با انگشت روي رگ هاي بزرگ فشار وارد کنيد. از ناخن کشيدن و حرکات پيچشي هم خودداري کنيد. هنگام ماساژ بايد با کل کف دست تان فشار ملايمي وارد کنيد يا از قسمت مسطح نوک انگشت ها براي فشار آوردن استفاده کنيد. ماساژ را از پاشنه ي پاها شروع کنيد و به سمت زانوها برويد. اگر حين ماساژ هر گونه دردي احساسي کرديد، ماساژ را متوقف کنيد و پاهايتان را بالا نگه داريد.

گرچه چنين ماساژ ملايمي نمي تواند واريس را به طور کامل از بين ببرد، اما از آنجايي که ماساژ جريان خون را در پاهاي شما زياد مي کند، به ميزان چشمگيري از احساس درد ناشي از واريس کم مي شود.
8- کند و سوز ليزري براي رگ هاي واريسي بزرگ
يکي از رايج ترين روش هاي درماني براي واريس، کند و سوز ليزري است. اين روش معمولاً زماني استفاده مي شود که هيچ يک از روش هايي که در بالا ذکر شد مؤثر واقع نشده اند و ورم و درد ناشي از واريس بسيار زياد شده است.

در اين روش، يک لوله ي بسيار باريک که انتهاي آن مجهز به ليزر است را از طريق سوراخ کوچکي در پوست، وارد رگي مي کنند که بر اثر واريس معيوب شده. گرماي ليزر، ديواره هاي رگ را طوري مي بنند که ديگر خون از آن عبور نمي کند. سپس رگ مورد نظر را با استفاده از يک دستگاه تخليه خارج مي کنند. اين عمل کبودي هاي اندکي روي پا به جاي مي گذارد و بسيار ساده تر از جراحي هاي معمول واريس است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا فلاحتی در مراسم بهره برداری از کارگاه خیاطی در اردکان با بیان اینکه برای تحقق شعار سال یکی از راه‌های مشارکت مردم توسعه مشاغل خانگی است، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در استان به طرح‌های مشاغل خانگی پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه سهمیه استان در سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان بود، گفت: از بین هزار و ۶۰۹ طرحی که به بانک برای اخذ تسهیلات معرفی شده اند تاکنون هزار و ۲۵۶ طرح توانسته اند تسهیلات دریافت کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین با تاکید بر اینکه توسعه مشاغل خانگی پشتیبان در سطح استان در دستور کار جدی ما قرار دارد، تصریح کرد: در سال گذشته ۵۷ طرح مشاغل خانگی پشتیبان برای اخذ تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شدند.

فلاحتی توسعه مشاغل خانگی در استان را یکی از راه‌های کاهش نرخ بیکاری بانوان عنوان کرد و ادامه داد: راه اندازی بازارچه‌های مشاغل خانگی و همچنین آموزش‌های مختلف برای عرضه و فروش محصولات مشاغل خانگی از اقداماتی است که این اداره کل در حمایت از صاحب این نوع کسب و کار‌ها دنبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • فیلم/ با طبیب زاده بیشتر آشنا شوید
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی