Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:22:23 GMT

درمان واریس با جدیدترین متدهای دنیا

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۷۶۹۷

درمان واریس با جدیدترین متدهای دنیا

مدیر مرکز واریس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، از راه اندازی بخش تصویربرداری و مداخلات رادیولوژیک در مرکز واریس خبر داد و گفت: پس از نصب دستگاه های مربوطه قسمت رادیولوژی، سونوگرافی و نمونه برداری کلینیک واریس فعال می شوند.

دکتر محمد نظری، فلوشیپ فوق تخصصی اینترونشنال رادیولوژی در گفت وگو با ایسنا، به مهم ترین برنامه های مرکز واریس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال جاری، اشاره و اظهار کرد: کلینیک فوق تخصصی واریس از سال ۹۴ راه اندازی شده است، در این سال ها این مرکز برنامه های پژوهشی و درمانی متفاوتی در دستور کار خود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرکز اقدامات پژوهشی مربوط به واریس و حیطه های مختلف درمان های غیر جراحی واریس که منطبق بر جدیدترین متدهای دنیاست، انجام می شود و عملاً تمام بیماران واریس بدون نیاز به جراحی باز درمان می شوند.

نظری ادامه داد: در حال حاضر با استفاده از تکنیک های مختلف کم تهاجمی شامل رادیوفرکانس، لیزر، اسکلروتراپی و بهره گیری از روش های دارویی عملاً می‌توان گفت که بیماران واریس نیاز به جراحی خاصی ندارند.

وی تأکید کرد: در سال جاری اقدامات پژوهشی متعددی در مرکز واریس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران انجام خواهد شد.

مدیر مرکز واریس سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: در سال جاری بخش تصویربرداری و مداخلات رادیولوژیک به مرکز واریس اضافه خواهد شد. در حال حاضر مجوزهای لازم در شرف تکمیل است و احتمالاً دستگاه های تکمیلی نیز در هفته آینده نصب خواهند شد. با استفاده از این دستگاه ها قسمت رادیولوژی، سونوگرافی و نمونه برداری فعال می شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که شیوع کرونا در کشور چه تغییری در برنامه های مرکز واریس به وجود آورده است؟، اظهار کرد: پس از شیوع کرونا در کشور، مرکز واریس نیز مانند بسیاری از مراکز از این جریان متاثرشد و به منظور حفاظت حداکثری از سلامت بیماران فعالیت‌های کلینیک را موقتا متوقف کردیم تا شرایط بحرانی سپری شود، اما مدتی است که با توجه به پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت صادر کرد، مجدداً کلینیک فعالیت خود را با رعایت این پروتکل های بهداشتی آغاز کرده است.

نظری در پایان گفت: با توجه به اینکه همچنان بیماری کرونا در کشور شیوع دارد، به منظور کنترل این بیماری، مرکز واریس با رعایت و حفظ مسایل بهداشتی سعی دارد تا بیماران از این نظر در معرض آسیب قرار نگیرند. زمانی که بیماران به کلینیک مراجعه می کنند با استفاده از تب سنج، دمای بدن آنان چک می شود. نوبت هایی که به بیماران داده می شود با فاصله زمانی مناسب است تا از ازدحام جلوگیری شود و همچنین فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود. از سوی دیگر تمام پرسنل کلینیک از ماسک و دستکش استفاده می کنند و حفظ نظافت و بهداشت در کلینیک نسبت به گذشته با شدت و دقت بیشتری صورت می گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واریس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، به مناسبت هجدهم اردیبهشت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

جواد مجیدی در این بازدید اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

کد خبر 751537

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار امروز چند شد؟
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال