Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@22:28:32 GMT

علل و راه‌های درمان واریس پا در بانوان

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۱۲۹۳

علل و راه‌های درمان واریس پا در بانوان

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایستادن زیاد و ایجاد فشار، باعث افزایش آسیب به رگ‌های قسمت پایین بدن می‌شود. در بسیاری از افراد، رگ‌های واریس مشکل زیادی ایجاد نمی‌کند و در افراد دیگر، رگ‌های واریسی می‌تواند موجب درد و ناراحتی زیادی شود.

واریس یکی از متداول‌ترین مشکلات بین خانم‌هاست، ولی خوشبختانه با داشتن اطلاعات درست می‌توانید یاد بگیرید که چطور از آن پیشگیری کنید، با آن زندگی کنید یا از دستش خلاص شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علایم واریس
رگ‌های تیره رنگ و بیشتر بنفش یا آبی رنگ.
رگ‌های پیچ خورده و برجسته که به شکل طناب پیچیده‌ای روی پا ظاهر می‌شود.
هنگامی که علایم و نشانه‌های دردناک رخ می‌دهد
ممکن است این علایم شامل موارد زیر باشند:
احساس ضعف یا سنگینی در پا‌ها
سوزش، گرفتگی عضلات و تورم در بخش پایین پا‌ها
دردی که پس از نشستن یا ایستادن طولانی مدت
افزایش می‌یابد.
خارش در اطراف یک یا چند رگ
خون ریزی از رگ‌های واریسی
زخم دردناک در ورید با تغییر رنگ پوست به صورت قرمز رنگ
عواملی که باعث ایجاد واریس می‌شوند
ضعیف بودن دریچه‌ها
وراثت
جنسیت زنان
چاقی
پیری
بارداری

واریس فقط در پا‌ها ایجاد نمی‌شود
با این‌که واریس به خاطر وزن بدن و جاذبه زمین بیشتر در پا‌ها دیده می‌شود، ولی انواع مختلفی از واریس در قسمت‌های دیگر بدن هم دیده می‌شود. تلانژکتازی و ونوز لیک روی صورت، گردن و رگ‌های عنکبوتی در همه قسمت‌های بدن ایجاد می‌شود. حتی هموروئید که بزرگ شدن رگ‌های دور مقعد است هم نوعی واریس به شمار می‌رود.

تغییر در سبک زندگی می‌تواند خطر ابتلا به واریس را پایین بیاورد
عوامل خطرزایی هستند که تحت کنترل شما نیستند، ولی می‌توانید با حفظ وزن سالم و خودداری از ایستادن‌ها یا نشستن‌های طولانی‌مدت سهم خودتان را انجام و خطر ابتلا به واریس را تا اندازه‌ای در خود کاهش دهید.

متخصصان همچنین توصیه می‌کنند از پوشیدن طولانی‌مدت لباس‌هایی که در قسمت میان‌تنه و کمر یا ران‌ها تنگ باشند یا کفش پاشنه‌بلند خودداری کنید، زیرا بر گردش خون شما تاثیر می‌گذارند.

واریس می‌تواند یک مشکل زیبایی تلقی شود یا یک مشکل سلامتی یا هر دوبا این که خیلی‌ها فقط به دلیل ظاهر واریس اذیت می‌شوند، کسانی هستند که واقعاً احساس ناراحتی می‌کنند.

البته همه مشکلات واریس نیاز به درمان ندارند، ولی اگر رگ‌های‌تان باد کرد و حساس شد و در فعالیت‌های روزمره‌تان اختلال ایجاد کرد یا شروع به خون ریزی کرد، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

این علایم واریس اگر تحت مراقبت و درمان قرار نگیرند به مرور زمان سلامت عروق شما را به خطر می‌اندازند و تغییرات مشخصی در پوست‌تان ایجاد می‌کنند و حتی باعث ایجاد زخم یا لختگی خون می‌شوند.

بیشتر بخوانید

زنگ خطر جدی در کمین افرادی که این روز‌ها زیاد می‌نشینند

می‌توانید واریس را ساختگی درمان کنید
اگر رگ‌های واریسی‌تان دردناک نیست یا بر فعالیت‌های روزمره‌تان اثری ندارد، می‌توانید شکل ظاهری آن را با بالا نگه داشتن پاهای‌تان در زمان ممکن بهبود بخشید.

اگر یک رگ واریسی داشته باشید، احتمال زیاد شدن آن بالاست
واریسی شدن یک رگ در قسمتی از بدن‌تان، شما را در معرض ابتلا به آن در قسمت‌های دیگر بدن‌تان هم قرار می‌دهد. با این‌که بیشتر درمان‌ها برای از بین بردن رگ‌های آسیب‌دیده موثر هستند، ولی احتمال رشد دوباره آن وجود دارد.

درمان واریس
برای از بین بردن رگ‌های واریسی می‌توانید با مشورت با پزشک عمومی‌تان شروع کنید که احتمالاً شما را به یک متخصص عروق، جراح عروق یا متخصص پوست معرفی خواهد کرد.

منبع: مردمان

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واریس پا درمان واریس پیشگیری از واریس رگ های واریسی رگ های واریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی شکاری گفت: با توجه به اهمیت ضدعفونی کمباین‌های مهاجر جهت جلوگیری از ورود آفات، بیماری‌ها و بذور علف‌های هرز به مزارع، هر ساله ضدعفونی کمباین‌ها در گلوگاه امامزاده عبدالله شهرستان صورت می‌گیرد.

وی افزود: از ۱۵ فرودین ماه اکیپ ثابت ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در ورودی گلوگاه امامزاده عبداله این شهرستان مستقر شد و ۱۸۲ دستگاه کمباین مهاجر به این شهرستان وارد و قسمت‌های داخلی مخزن دانه، بالابرنده، قسمت برش و غربال کمباین‌های مهاجر ضدعفونی شدند.

شکاری ادامه داد: این کمباین‌ها شامل ۹۴ دستگاه نیوهلند، ۸۵ دستگاه جاندیر و ۳ دستگاه سهند بوده است.

دیگر خبرها

  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می‌خورند اما نمی‌دانند من و خانواده‌ام چقدر سخت تلاش می‌کنیم
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می خورند اما نمی دانند من و خانواده ام چقدر سخت تلاش می کنیم
  • قسمت اول برنامه مهربان
  • ببینید | هشدار! هیچ وقت به این قسمت از آپارتمان را قفل نزنید
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • قسمت اول «مهربان» امشب ساعت ۱۹ از خبرگزاری مهر منتشر می‌شود.
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • آتش‌سوزی کارخانه خودروسازی بم مهار شد
  • هیچ وقت این قسمت از آپارتمان را قفل نزنید + فیلم
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان