Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@07:56:53 GMT

جوراب واریس را چه مدت باید بپوشیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۳۷۰۸

جوراب واریس را چه مدت باید بپوشیم؟

اگر به نارسایی مزمن وریدی مبتلا هستید ، در پایان روز معمولاً دچار سنگینی پاها و تورم مچ پا می شوید. همچنین ممکن است درد یا گرفتگی شبانه در پاها نیز داشته باشید.

این علائم زمانی اتفاق می افتد که دریچه های وریدهای شما آسیب ببیند و حرکت در خون برای پاها به سمت قلب در برابر جاذبه برای خون دشوار شود. سپس خون در اطراف مچ پا و ساق پای شما جمع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت زمان، عدم کارکرد صحیح پمپاژ و جریان خون در رگ ها می تواند منجر به بروز رگ های واریسی شود. این رگ ها، پیچ خورده، طنابی مانند، به رنگ مایل به آبی یا بنفش هستند که در زیر پوست شما دیده می شود.

در صورتی که واریس به حدی باشد که به تشخیص پزشک نیاز به درمان داشته باشد، جوراب های فشاری ممکن است کمک کنند. اگر برای بهبود گردش خون در پاهای شما، جوراب واریس برای شما تجویز شده است؟ شما باید این جوراب ها را چندین سال و در مواردی تا آخر عمر بپوشید.

کاربرد جوراب واریس چیست؟

از جوراب واریس از قدیم برای بهبود گردش خون استفاده می شود. سربازان رومی اغلب برای بهبود گردش خون در هنگام راهپیمایی های طولانی ، پاها را در بندهای چرمی می پیچیدند. جوراب های واریس مدرن پیچیده تر هستند و به ایجاد فشار مداوم در پاها ، کمک می کنند تا خون به سمت قلب برگردد. جوراب ساق بلند معمولاً فشار بیشتری را در نزدیکی مچ پا و پا وارد می کند که جریان خون را تقویت می کند.

مطالعات نشان می دهد که جوراب های فشاری می توانند برخی علائم رگ های واریسی را بهبود بخشند ، اما شواهد کمی این ایده را پشتیبانی می کند که جوراب ها به تنهایی می توانند در درمان واریس مؤثر باشند و روشهای دیگر درمان واریس نیز ممکن است برای بیمار تجویز شود. (درباره اثر درمان‌های ترکیبی درمان واریس می توانید به آدرس https://dr-tofigh.com/895/درمان-واریس-با-لیزر-و-اسکلروتراپی/ مراجعه کنید).

انواع مختلف جوراب ها فشار متفاوتی را وارد می کنند.جوراب واریس برای اعمال فشار به ساق پای شما و کمک به نگهداشتن جریان خون و کاهش ورم و ناراحتی پا استفاده می شود. متخصص واریس ممکن است در صورت مشاهده موارد زیر که منجر به کاهش جریان خون در پاهای شما می شود جوراب واریس را تجویز کنند:

رگ های واریسی (رگ های متورم و بزرگ شده) ورم لنفاوی (هنگامی که بافت های بدن شما متورم می شود) پوشیدن جوراب واریس

جوراب های واریس در اندازه، طول و رنگ های مختلفی وجود دارند. این جوراب ها همچنین تنوع زیادی از لحاظ کشش و فشار دارند. ابتدا اندازه پای شما گرفته می شود تا بهترین سایز برای شما انتخاب شود. متخصص واریس یا پرستار شما بر انتخاب جوراب واریس نظارت خواهند داشت. ممکن است شما برای هر دو پا یا تنها یکی از پاهای خود نیاز به جوراب واریس داشته باشید.

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

شما باید جوراب واریس را در طول روز بپوشید و قبل از خواب آنها را در بیاورید. دوباره اولین کاری که صبح باید انجام دهید پوشیدن جوراب های واریس است. سعی کنید حداقل 2 جوراب برای هر پایی که نیاز دارید داشته باشید تا بتوانید به طور منظم آنها را بشویید و بپوشید.

برای شستشوی جوراب خود از آب 40 درجه استفاده کنید و حتماً آنها را با دست بشویید. همچنین برای خشک کردن جوراب خیس از حرارت مستقیم استفاده نکنید. پزشک شما، روند بهبودی شما را بررسی خواهد کرد. وضعیت عروق پای شما باید هر 3 تا 6 ماه یکبار بررسی شده و در صورت نیاز، جوراب جدیدی تجویز شود.

برای مشاوره رایگان با دکتر آرش توفیق فوق تخصص واریس از فرانسه می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://dr-tofigh.com/faq

کد خبر 558141 برچسب‌ها سلامت بیماری - قلبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت بیماری قلبی جوراب واریس درمان واریس جریان خون جوراب ها پای شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟

آفتاب‌‌نیوز :

با اشاره به اینکه افزایش مصرف میوه و سبزی، برای سالمندان مبتلا به فشار خون بالا، مفید است، گفت: این افراد در صورت مشکلات دندانی، میوه و سبزی خُرد شده، و در صورت مشکلات گوارشی، میوه و سبزی پخته شده استفاده کنند. وی افزود که سالمندان، ضمن مصرف حداقل غذا‌های چرب و سرخ کرده، با مصرف غذا‌های آب پز و بخار پز یا تنوری، هنگام مصرف سالاد، با خودداری از مصرف سُس، به جای آن از آبلیمو با روغن زیتون و سبزی‌های معطر به همراه ماست کم چرب استفاده کنند.

مصرف لبنیات کم چرب و غلات سبوس دار

این کارشناس بهداشتی تصریح کرد سالمندان مبتلا به فشار خون بالا، بیشتر از سه عدد تخم مرغ در هفته، چه بدون غذا و چه داخل غذا مانند: کوکو مصرف نکنند؛ از مصرف کله پاچه، مغز و قلوه خودداری کنند؛ بیشتر از لبنیات کم چرب و غلات سبوس دار مصرف کنند و روزانه شش تا هشت لیوان آب را مصرف کنند.

لاهیجی باقری عنوان کرد: به جای روغن‌های جامد و کره از روغن‌های مایع مانند: روغن زیتون و روغن آفتاب گردان استفاده کنند و گوشت مرغ بدون پوست، ماهی و سویا جایگزین گوشت قرمز و چربی‌های حیوانی شود.

کارشناس مرکز بهداشت شهرستان قزوین تصریح کرد: در سالمند مبتلا به فشار خون بالا، ابتدا باید فشار خون بیمار تحت نظر پزشک درمان و کنترل شود و سپس فعالیت بدنی مجاز بر اساس توصیه پزشک برای سالمند تعیین می‌شود.

خودداری سالمندان از ورزش در هوای آزاد

وی اظهار کرد: بهتر است که سالمندان، پیاده روی را در دو نوبت صبح و عصر و هر بار ۳۰ دقیقه انجام دهند. وی ادامه داد که سالمندانی که تازه ورزش و پیاده روی را شروع کرده اند و یا توانایی انجام پیاده روی طولانی را ندارند، هر بار ۱۰ دقیقه کفایت می‌کند، و به مرور زمان، پیاده روی را بیشتر کنند.

این کارشناس هشدار داد با توجه به لزوم رعایت اصول ایمنی و بهداشتی، سالمندان هنگام آلودگی هوا از انجام تمرینات ورزشی در هوای آزاد پرهیز کنند؛ زیرا انجام تمرینات بدنی در هوای آزاد برای سالمندان مضر است. وی اضافه کرد: در چنین شرایطی، آنان ورزش را در منزل انجام دهند.

لاهیجی باقری بیان کرد: زمانی که سالمند خسته است، تمرینات ورزشی را انجام ندهند و اگر در حین پیاده روی، دچار درد قفسه سینه، تنگی نفس و یا پا درد شدند، فوری استراحت کند و با پزشک، بهورز و مراقب سلامت مشورت کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به فشار خون (فیلم)
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • اردوغان: غرب فشار بر اسرائیل را افزایش دهد
  • بازنده های سربلند، محمد ربیعی و مردانش
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • حسینی: این صحبت‌ها درباره لیموچی بس است!
  • مربی شمس‌آذر: بازی تاکتیکی و پرفشار بود
  • جوان گیلانی بر اثر برق گرفتگی جان باخت
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟