Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@18:08:42 GMT

اگر چاق شده اید مراقب این بیماری باشید

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۴۴۶۴

اگر چاق شده اید مراقب این بیماری باشید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،وزن اضافی فشار زیادی بر سیستم گردش خون شما وارد می‌کند و منجر به بیماری معروف به نام رگ‌های واریسی می‌شود.

از جمله علائم نارسایی مزمن وریدی و بیماری واریس درد در ساق‌ها، پا‌ها یا مچ پا، تورم ساق‌ها، پا‌ها یا مچ پا، گرفتگی عضلات پا، رگ‌های واریسی، بی‌حسی در پاها، خارش روی پاها، پای بی‌قرار، احساس ضعف و سنگینی در پا‌ها و زخم روی پا‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واریس اغلب دردناک است. در صورت عدم درمان، بیماری مزمن وریدی ممکن است به دو وضعیت خطرناک منجر شود که هر دوی این شرایط تهدید کننده زندگی هستند. لخته شدن خون در پای شما که در نهایت می‌تواند به قلب شما راه یابد، یا آمبولی ریوی که لخته خون منتقل شده از پا در ریه است.

واریس می‌تواند به دلایل مختلفی مانند سن، ژنتیک، دوره‌های طولانی بی تحرکی، جنسیت و بارداری ایجاد شوند.

افزایش وزن می‌تواند در نهایت منجر به ابتلا به واریس شود چراکه رگ‌های واریسی هنگامی که دریچه‌های داخل رگ‌های شما ضعیف می‌شوند، به وجود می‌آیند.

این بیماری باعث می‌شود که سیاه‌رگ‌ها برای بازگرداندن خون به سیستم جریان خون دچار مشکل بشوند. در نتیجه، خون در داخل رگ‌های آسیب دیده جمع می‌شود و در نتیجه ظاهری بزرگ، مایل به آبی و برآمده ایجاد می‌کند.

برای درمان واریس می‌توانید ۵ راهکار زیر را مدنظر داشته باشید:

۱. ورزش کنید

۲. پاهایتان را حرکت دهید

۳. رژیم غذایی کم نمک و سرشار از فیبر

۴. جوراب‌های فشار دهنده بپوشید

۵. درمان‌هایی مانند Closurefast، Venaseal و Varithena در برخی موارد می‌توانند تفاوت زیادی در ظاهر و احساس پا‌های شما ایجاد کنند.

منبع:طلا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اضافه وزن چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ باغ وحش مشهد به دلیل شکستگی دست چپ همچنان تحت درمان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جواد نباتی درباره آخرین وضعیت "ارس" پلنگ باغ وحش مشهد اظهارداشت: ارس، که در حال حاضر حدود 12 سال سن دارد، با توجه به سابقه بیماری عصبی پیش رونده و غیر قابل برگشت و افزایش سن گونه وضعیتی خاص دارد که باعث شده  از لحاظ حرکتی ، حرکت محدودی داشته باشد.

وی افزود: این گونه به جهت شکستگی دست چپ از ناحیه بازو  مدتی است که تحت درمان است و به همین علت  در دید عموم  نیست.

نباتی در رابطه با علت این شکستگی گفت: ارس از سال 97 به دلیل بیماری عصبی گاهی دچار تشنج می‌شود که با دارو تحت درمان است ولی باز هم گاهی اوقات تشنج می‌کند و پس از بررسی‌های انجام شده علت شکستگی بازوی چپ، همین تشنج و به خصوص زمان اوج‌گیری تشنج تشخیص داده شده است. 

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اینکه حیوان به دلیل بیماری عصبی کلا  تحرک زیادی ندارد، لنگش و آسیب به بازو  حیوان دیر تشخیص داده شده و آخرین بار لنگش، در حدود دو هفته به اخر سال 1402 یعنی نیمه اسفندماه  دیده شده است.

نباتی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص بیماری ارس و احتمال ریسک بالا برای بیهوشی ارس، در نهایت با تصمیم تیم درمانی در تاریخ 19 فروردین سال جاری از دست ارس عکس رادیوگرافی تهیه شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ارس در باغ وحش مشهد در فضای مربوط به خودش نگهداری شده، که البته به صورت محصور و دور از انظار عمومی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید